DERMADROP

Behandlning

I årtusenden har människan tillfört kroppen läkemedel genom huden. Dermadrop utnyttjar hudens förmåga att absorbera ämnen. Med hjälp av tryckluft når vitaliserande ämnen djupare ned i hudlagren, dit hudkrämer sällan når.

Du upplever ett punktvis, kyligt masserande tryck över huden. De flesta patienterna upplever behandlingen som mycket behaglig. 

 

VAD ÄR Dermadrop?

Dermadrop är en enkel och skonsam metod för att vitalisera huden, utan kirurgi, laser, injektioner eller ens beröring av huden.  

Det är en behandlingsteknik med transdermal administrering av olika ämnen. Hudstimulerande ämnen behöver forcera hudbarriären för att kunna revitalisera huden. Hudbarriären är vanligtvis mycket kraftfull. Genom tryckluftsteknik tillåts hudstimulerande substanser att passera hudbarriären utan att huden skadas. Detta innebär i sin tur att behandlingen kan utföras på alla patienter oavsett hudtyp och årstid 

Med ett handstycke, som hålles någon centimeter över huden, förs små partiklar av aktiv substans tillsammans med rent syre genom högtryck ned i huden. Upplevelsen är behaglig och känns som svala “luftpuffar” mot huden. Behandlingen avslutas med en “sheet-mask” indränkt i hyaluronsyra och tryckmassage.

FAQS

  Små rynkor
  Mörka ringar /svullnad under ögonen
  Åldrad slapp hud
  Torrhet
  Irriterad hud
  Oren hud

Kostnadsfri konsultation, online eller fysiskt besök

Vid konsultation är patienten i fokus. Skin Esthetics genomför bedömning och rådgivning av vilka behandlingar som passar patienten. Där presenteras lämplig produkt, kostnadsförslag och vilka resultat som patienten kan förvänta sig. Enligt 11§ i lagen för estetiska injektionsbehandlingar skall du ha fyllt 18 år och betänketiden skall minst vara 48 timmar före behandling. Läs mer på Sveriges Riksdag

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vad inkluderas i priset?

  Gratis konsultation före behandling vid köp samtidigt produkt.
  Behandlingen utförs av  certifierad Hudterapeut
  Rådgivning både före och efter behandling
  Kostnadsfritt återbesök för kontroll efter behandling
  Skriftlig patientinformation
  Alla krav från Socialstyrelsen uppfylls
  Bedövningsmedel ingår kostnadsfritt efter önskemål

Patientförsäkring via Folksam

För Skin esthetic är det viktigt att erbjuda rätt skydd till våra patienter och kunder. Alla våra patienter är därför fullt patientskadeförsäkrade via Folksam. Detta är en tjänst som vi helt kostnadsfritt erbjuder samtliga våra patienter. Att erbjuda bästa möjliga patientsäkerhet är för oss en självklarhet, och för dig som patient en trygghet. Fråga oss för mer information kring vår patientförsäkring.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Först rengörs och förbereds huden. Behandlingen kan utföras i ansikte, på dekolletage och på handryggar samt i underliv. Vanligast behandlingsområdet är i ansiktet. Patienten ligger under terapin bekvämt i en behandlingsstol. Behandlingen avslutas med en sheet-mask indränkt i hyaloronsyra samt tryckmassage. Du bokas in för 40 minuter så att olika de stegen hinns med i lugn och ro.

 

HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

Behandlingen är behaglig. Upprepade, svala riktade luftpuffar mot huden i ett förutbestämt mönster ger en masserande effekt.

VAD SKALL JAG TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLINGEN?

Att tänka på före behandling
▪ Behandlingen passar ej för dig som är gravid eller ammande.
▪ Behandlingen passar ej för dig som genomgår cellgiftsbehandling
▪ Behandlingen passar ej för dig som har akneutbrott eller pågående infektion kring beghandlingsområdet.
▪ Du skall ha fyllt 18 år.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG AV DERMADROP?

Effekten syns omedelbart efter behandlingen. Många vittnar om att huden känns friskare, yngre och mer vital. Rynkor och veck är mindre framträdande. Det behövs flera behandlingar för ett mer varaktigt resultat.